Reis naar Japan!

Ieder jaar verzorgen wij een Bedevaart-reis naar Japan! Een heel erg Spiritueel land, met een prachtige natuur, vele Tempels en warme mensen! Deze reis maken wij, om  “oude stukken” los te laten, en in volledige Overgave aan jezelf te gaan! Want JIJ bent de belangrijkste persoon, in jouw Leven!!!  Tijdens deze reis worden wij “geleid” naar de juiste plaatsen, waar we aan onszelf mogen werken.. We reizen kris-kras door Japan, en zien dus veel van dit prachtige land!  De Bedevaart duurt 7 dagen (incl vlucht), maar die kan ook verlengd worden tot 10, of 12 dagen. Dit om ook nog wat ontspanning te nemen, in Japan! Mocht je interesse hebben, om ook eens deze reis te ondernemen, neem dan contact met ons op, via het contactformulier. Dan krijg je alle informatie toegestuurd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *