Energetische blokkades

Ieder mens loopt blokkade’s op…door werk, gezin, omgeving…maar ook door angsten, trauma’s en te weinig Zelf-liefde, Zelfvertrouwen, of jezelf niets waard vinden. Ook uit vorige Levens kan je nog blokkade’s met je meedragen. Wanneer je deze niet opruimt, kan dat tot zèèr vervelende ziekte-beelden leiden…. Je gaat naar de Dokter, Ziekenhuis, en er wordt van alles uitgezocht, maar…men vind niets! Dat zijn de “Energetische blokkade’s”.  Deze zijn niet waar te nemen, omdat dit voortkomt uit jouw Ziel!   Alleen op Energetisch level kunnen deze blokkade’s opgelost worden! Wij ( mogen) op Ziels-niveau werken, tot in de Cellen van het Lichaam! Door de blokkade’s aan te raken, en te benoemen, mag jij ze à la minute Loslaten! Je hoeft jezelf alleen maar over te geven aan deze behandeling, en je zal zien, je gaat als “herboren” naar huis!

Kosten: € 85

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *