Levensweg

Ieder mens heeft zijn/haar eigen Levensweg te gaan, maar dat kan een erg moeilijk proces zijn. Hoe vind je je eigen Levensweg? Door goed naar jezelf te kijken,: wat wil ik? wat wil ik niet (meer)? En wat ben ik bereid ervoor te doen? Want daar komt het op neer….wij kunnen je handreikingen, tools geven, maar JIJ moet deze weg (willen) gaan…..Niets komt vanzelf! Je zal heel erg hard aan jezelf moeten werken, en jezelf heel erg goed moeten “bekijken” Jezelf leren kennen! Wat nogmaals: alleen jij kan jezelf helpen!  Wij zijn er om jou te ondersteunen, maar het “harde werk” ligt bij jou! We geven de ondersteuning in dit moeilijke proces, dmv Coaching, praten, en inzicht geven…  Er zijn diverse manieren van Coaching, maar altijd op jouw proces afgestemd. Door persoonlijke coaching, kom je in een stroom van informatie, verandering en ruimte in jezelf.!!

Kosten:  in overleg!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *